Nieuwe Legends of Runeterra-update tackelt bugs

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2020 14:52

Legends Of Runeterra, de game van het Amerikaanse Riot Games, verliet twee weken geleden de open beta-fase. De eerste patch is onderweg en belooft vooral bugs te tackelen.

De nieuwe patch van Legends of Runeterra brengt geen grote veranderingen met zich mee, afgezien van een hele reeks bugs die nog over de nieuwe kaarten kruipen. Vorige week heeft Riot al een paar bugs opgelost, zoals de incorrecte weergave van verschillende kaarten. Daarnaast hadden spelers last van onverwachtse gamecrashes. Dat is nu gelukkig opgelost. De Amerikaanse ontwikkelaar heeft ook gespeeld met de 'expedities'. De modus waarin spelers hun kaartendecks gereed maken, op basis van keuzes die zij ingeven. Er zijn kaarten toegevoegd en verwijderd, met name kaarten die niet vaak werden gekozen om wat voor redenen dan ook.

Legends of Runeterra is sinds 24 januari speelbaar op pc. Enkele weken geleden is de game ook beschikbaar geworden voor mobiele apparaten. De update is vandaag live gegaan.

Bron: Riot Games

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Legends of Runeterra

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasewindow

24 januari 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord