Dit is de Companion Cast in Avowed

-

Avowed mag dan een singleplayer RPG zijn, maar dat betekent niet dat je het avontuur alleen hoeft door te lopen. Check hier de Companion Cast!

Maar liefst vier uitgewerkte personages worden tentoongesteld in een nieuwe tweet van ontwikkelaar Obsidian Entertainment. Kai is recht door zee. Gewapend met een zwaard en revolver is de beste man een betrouwbare partner. Hetzelfde kan gezegd worden over de dwerg, genaamd Marius. Hij is wellicht niet de grootste, maar zijn pijl en boog dienen nog steeds een nobel doel: de speler helpen in het heetst van de strijd. Tot slot kun je Giatta en Yatzli meenemen op je avonturen. Zij brengen magie met zich mee - ook niet verkeerd.

Avowed is beschikbaar vanaf 18 februari voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Obsidian Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avowed

Ontwikkelaar:

Obsidian Entertainment

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

18 februari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord