Dit is de reden dat Samus niet in Fortnite verscheen

Geplaatst:
Aangepast: 25 april 2024 20:07

Metroid's Samus Aran had in Fortnite kunnen zitten samen met Master Chief en Kratos. Dit ging echter niet door, omdat Nintendo het personage een Nintendo Switch exclusive wilde houden.

Nintendo verlangde dat Samus dus alleen in de Switch-versie van Fortnite zou komen, liet chief creative officer van Epic Games, Donald Mustard, onlangs weten tijdens een interview met Game File. In 2020 kwamen Master Chief en Kratos naar Fortnite als onderdeel van Chapter 2: Season 5's 'Gaming Legends Series'. Het jaar erna kwamen er documenten vrij van een juridisch conflict tussen Epic en Apple. Hierin stond dat de Fortnite ontwikkelaar ook een skin had willen introduceren die gebaseerd was op Samus van de Metroid-franchise. Waarom dat toen niet gebeurd is, is nu pas duidelijk geworden. Nintendo wees het verzoek van Epic af, liet Mustard weten. De reden daarvoor was dat ze hun personages het liefst exclusief wilden houden voor hun eigen platform. Hun voorstel was dat de Samus-skin alleen naar de Switch-versie van Fortnite zou komen, maar daar ging Epic niet mee akkoord.

Fortnite26

Samus had dus in 2020 naar Fortnite kunnen komen als skin, maar Nintendo wilde het personage niet naar andere platforms brengen.

Bron: Game File

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

25 april 2024 om 19:56

Such a shame-us

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord