Dit is de releasedatum van Dustborn

Geplaatst:

Zit je te wachten op Dustborn? Dan is er goed nieuws. Tijdens de Future Games Show werd er niet alleen een nieuwe gameplaytrailer getoond, we kregen ook de releasedatum van Dustborn te horen.

In onze preview van Dustborn komt al naar voren dat het een casual game is, die volledig gericht is op het verhaal. Als Pax ga je op een roadtrip om een belangrijk pakketje af te leveren. Je zult regelmatig een pauze moeten inlassen en op die manier kun je relaties opbouwen met je medepassagiers en missies ontvangen. Woorden zijn belangrijk, want dat is de manier waarop je mensen manipuleert en tegen de robots vecht. In de gameplaytrailer kun je zien hoe gezellig de roadtrip is en hoe Pax met woorden de vijand weet te verslaan.

Dustborn verschijnt op 20 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Xbox Series.

Bron: Future Games Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dustborn

Series

-

Uitgever

Quantic Dream

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 augustus 2024

Ontwikkelaar

Red Thread Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord