Trailer: Dustborn opnieuw aangekondigd tijdens gamescom ONL

Geplaatst:

Dustborn ziet weer het levenslicht. Na een aantal jaren aan afwezigheid werd de game opnieuw aangekondigd tijdens de gamescom Opening Night Live.

De eerste aankondiging van Dustborn vond plaats in 2020 en sindsdien is het nogal stil geweest. Tijd dus voor een nieuwe trailer en een releasewindow. Je gaat op een roadtrip door Amerika en ontmoet daardoor nieuwe mensen die uiteindelijk je vrienden worden. Genieten van muziek zit er niet bij, want je moet robots neerslaan en ook mensen redden. Het Amerika van 2030 is nogal verdeeld en het pakketje dat je moet bezorgen, heeft de aandacht gegrepen van de regering. De trailer toont wat je kunt verwachten en de bijzondere visuele stijl van Dustborn.

Dustborn gaat in het begin van 2024 verschijnen voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: gamescom Opening Night Live

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dustborn

Series

-

Uitgever

Quantic Dream

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 augustus 2024

Ontwikkelaar

Red Thread Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord