Dit is de Thrills & Frills-update van Disney Dreamlight Valley

Geplaatst: 1 mei 2024 19:00
-

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor de Thrills & Frills-update van Disney Dreamlight Valley. De trailer verscheen onlangs op YouTube.

Eerder werd de Thrills & Frills-update onthuld samen met de tweede akte van de Disney Dreamlight Valley: A Rift in Time-uitbreiding. In de Thrills & Frills-update kan je met de Disney Parks Star Path nieuwe attracties voor je vallei aanschaffen en kan je er vanaf nu ook selfie's in maken. Katrien Duck betreedt de vallei met haar boetiek waar je al je Touch of Magic-designs kan delen met vrienden. Het is daar mogelijk om unieke beloningen vrij te spelen met wekelijkse design challenges. De multiplayer is nu ook uitgebreider en kan je nu verschillende activiteiten ondernemen in plaats van alleen rondlopen en dingen kopen met je vrienden. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

De Thrills & Frills-update is nu beschikbaar op alle platformen. Lees hier Patricks Disney Dreamlight Valley review.

Bron: Game Loft

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord