Dit staat op de planning voor Disney Dreamlight Valley

Geplaatst:

Gameloft heeft een speciale video uitgebracht over de aankomende updates van Disney Dreamlight Valley. De video verscheen onlangs op YouTube.

Na The Laugh Floor Disney Dreamlight Valley-update in februari, is de volgende update in aantocht. In de Thrills & Frills-update komen er niet alleen nieuwe attracties naar de vallei, maar ook de mogelijkheid om er selfie's in te maken. Verder is het eindelijk ook mogelijk om ander activiteiten te ondernemen in multiplayer dan alleen rondlopen en winkelen. Katrien Duck betreedt ook de vallei met haar boetiek waar je al je Touch of Magic-designs kan delen met vrienden. Het is ook mogelijke om unieke beloningen vrij te spelen met wekelijkse design challenges. In de video werd ook een update gegeven over de tweede akte van de Disney Dreamlight Valley: A Rift in Time-uitbreiding. Zo leren we meer over de rol van Oswald the Rabbit in de uitbreiding en zijn vaardigheden. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

De Thrills & Frills-update en Act II van de A Rift in Time-uitbreiding zijn vanaf 1 mei beschikbaar in Disney Dreamlight Valley. Lees hier Patricks Disney Dreamlight Valley review.

Bron: Gameloft

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Series

-

Uitgever

Gameloft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 december 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord