Lach je rot met de nieuwe Disney Dreamlight Valley update

Geplaatst: 22 februari 2024 21:38
-

De negende update voor Disney Dreamlight Valley is aanstaande. Deze heet The Laugh Floor.

Disney Dreamlight Valley is al een tijdje uit en wordt gestaag voorzien van nieuwe updates. Gameloft heeft aangekondigd dat The Laugh Floor, de negende update voor Disney Dreamlight Valley binnenkort uitkomt. Deze langverwachte update belooft nieuwe personages, Realms en spannende features te introduceren, waaronder de toevoeging van Mike en Sully uit Monsters Inc. De update is gratis voor alle spelers en bevat naar verwachting nieuwe kleding, kapsels en de herintroductie van deuren in Scrooge's winkel. Er zijn geen specifieke releasetijden bekend, maar we weten wel dat de update er volgende week aankomt. Naar verwachting worden in de komende week meer nieuwe features onthuld.

The Laugh Floor is vanaf 28 februari beschikbaar voor Disney Dreamlight Valley. Lees hier onze review van Disney Dreamlight Valley

Bron: Gameloft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Ontwikkelaar:

Gameloft

Uitgever:

Gameloft

Release:

5 december 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord