Disney Dreamlight Valley verlaat binnenkort early access

Geplaatst: 28 oktober 2023 10:35
-

Haal je Mickey Mouse oren, maar alvast uit de kast want Disney Dreamlight Valley gaat binnenkort de early access verlaten. Dat maakte ontwikkelaar Game Loft bekend op de website van de game.

Disney Dreamlight Valley werd aangekondigd als een levenssimulatiegame met iconische Disney-figuren en kwam vorig jaar uit in early access. De game is een groot succes en wordt door veel gamers gespeeld. Nu na vele Disney Dreamlight Valley-updates is er nu aangekondigd dat de game vijf december officieel uitkomt. Wel komt er ook een iets minder leuk nieuwtje naar buiten. Bij de aankondiging van de early access-releasedatum werd er door Game Loft gezegd dat na de early access de game free to play wordt. Nu is er bekendgemaakt dat het de komende tijd na de release nog betaald blijft met verschillende edities: de normale versie, Cozy Edition, en Gold Edition. Deze edities brengen verschillende bonussen met zich mee. Als laatste heeft Game Loft de eerste, betaalde uitbreidingspakket aangekondigd genaamd A Rift In Time. Hier wordt meer over bekendgemaakt tijdens een speciale presentatie op 1 november. De edities en bonussen zijn hieronder te bekijken.

Edities Disney Dreamlight Valley

Disney Dreamlight Valley verschijnt 5 december officieel op de PC/Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox One en Xbox Series. Lees hier Nils' Disney Dreamlight Valley preview over de early access van de game.

Bron: Game Loft

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Ontwikkelaar:

Gameloft

Uitgever:

Gameloft

Release:

5 december 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord