Trailer: Disney Dreamlight Valley aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 2 mei 2022 20:24

Disneyland is straks niet meer de enige plek waar je kunt rondwandelen in een wereld vol Disney-personages. Gameloft heeft namelijk de simulatie-game Disney Dreamlight Valley aangekondigd.

In Disney Dreamlight Valley kom je terecht in een wereld vol met bekende personages uit bestaande Disney en Pixar films. De game is een combinatie tussen een simulatie en avonturen game, waardoor er verschillende quests op je liggen te wachten. Door het verhaal te volgen kom je terecht in verschillende werelden waar je puzzels moet oplossen en Disney-personages moet terugbrengen naar Dreamlight Valley. Daarnaast kun je vissen met Goofy, je huis uitbreiden en je eigen gewassen verzorgen. Na de Early Access periode wordt de game Free-To-Play. Dit betekent dat er een in-game winkel aanwezig is waar je kleding en spullen kunt aanschaffen en dat er betaalde uitbreidingen naar de game komen. Vergeet vooral niet de magische trailer van Dreamlight Valley hieronder te bekijken.

Disney Dreamlight Valley verschijnt ergens in 2023 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5. Als je de Founders Pack aanschaft of lid ben van Game Pass kun je tijdens de Early Access periode in 2022 al aan de slag met de game.

Bron: Disney Dreamlight Valley

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Series

-

Uitgever

Gameloft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 december 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord