Trailer: Disney Dreamlight Valley releasedatum onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 28 juni 2022 21:09

Tijdens de Nintendo Direct Mini was er ook nog wat te beleven voor de Disney-fans onder ons. De Early Access releasedatum van Disney Dreamlight Valley is namelijk onthuld.

We krijgen ook een blik over de wereld van Disney Dreamlight Valley. Alle Disney en Pixar-personages leefden eerst in harmonie, totdat het vredig landschap werd overspoeld door een kwade kracht genaamd The Forgetting. Aan de speler is het de taak om de herinneringen van de personages weer op te graven en de boel mooi te versieren. In Disney Dreamlight Valley kom je je favoriete Disney-figuren tegen, zowel de helden als de boeven. De vergelijking met Animal Crossing wordt veel gemaakt door fans, maar dat is volgens hen een goed iets. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley is beschikbaar vanaf 6 september voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct Mini
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Series

-

Uitgever

Gameloft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 december 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord