Disney Dreamlight Valley

  • Ontwikkelaar Gameloft
  • Eerste releasedatum 6 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Disney Dreamlight Valley releasedatum onthuld

Tijdens de Nintendo Direct Mini was er ook nog wat te beleven voor de Disney-fans onder ons. De Early Access releasedatum van Disney Dreamlight Valley is namelijk onthuld.

We krijgen ook een blik over de wereld van Disney Dreamlight Valley. Alle Disney en Pixar-personages leefden eerst in harmonie, totdat het vredig landschap werd overspoeld door een kwade kracht genaamd The Forgetting. Aan de speler is het de taak om de herinneringen van de personages weer op te graven en de boel mooi te versieren. In Disney Dreamlight Valley kom je je favoriete Disney-figuren tegen, zowel de helden als de boeven. De vergelijking met Animal Crossing wordt veel gemaakt door fans, maar dat is volgens hen een goed iets. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley is beschikbaar vanaf 6 september voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

BRON Nintendo Direct Mini

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?