Divinity: Original Sin 2

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 14 juli 2017
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Divinity: Original Sin 2 krijgt gratis Definitive Edition update voor pc-spelers

Goed nieuws voor de mensen die Divinity: Original Sin 2 al in hun bezit hebben. Ontwikkelaar Larian StudiOS heeft laten weten dat deze mensen gratis de Definitive Edition gaan krijgen.

Dit gaat gebeuren door middel van een update. Het is dus niet nodig om opnieuw je portemonnee uit de kast te trekken. De Definitive Edition moet ergens in augustus verschijnen.

onbekend

Divinity: Original Sin 2 is momenteel enkel beschikbaar voor pc. In augustus komt de Definitive Edition voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?