Divinity: Original Sin 2

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 14 juli 2017
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Divinity Original Sin II Definitive Edition vanaf vandaag verkrijgbaar op Switch

Divinity Original Sin II Definitive Edition komt naar de Nintendo Switch. De game is zelfs vandaag al verkrijgbaar.

Divinity: Original Sin 2 is een RPG van Larian Studios. De game verscheen in 2017 en is een vervolg op Divinity: Original Sin. De game is in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden en kreeg overal ook lovende kritiek. De game is vanaf vandaag ook beschikbaar op de Nintendo Switch. Je kunt via de Switch met wel vier spelers samen spelen. Ook ondersteunt deze versie cloud-saves tussen Steam en de Switch. Je kunt de voortgang van je Steam-account dus overzetten naar je Switch en andersom.

Divinity Original Sin II Definitive Edition is vanaf vandaag beschikbaar op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?