Divinity: Original Sin 2

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 14 juli 2017
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Divinity Original Sin 2 nu verkrijgbaar als Definitive Edition

Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dit heeft Bandai Namco vandaag via een persbericht aangekondigd.

Larian Studios laat weten dat ze duizenden aanpassingen hebben doorgevoerd in de opgepoetste versie van Divinity: Original Sin 2. Deze aanpassingen zorgen er volgens de ontwikkelaar voor dat consolebezitters een betere spelervaring krijgen. De game heeft nu split-screen co-op en verbeterde graphics in 4K en HDR ready gekregen.

onbekend

De pc-versie van Divinity: Original Sin 2 verscheen eerder op 14 september 2017.

BRON Persbericht Bandai Namco

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?