Forza Motorsport 3

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

DLC Forza Motorsport 3 komt volgende week

Voor iedereen die nog maar geen genoeg kan krijgen van Forza Motorsport 3, komt ontwikkelaar Turn10 op 12 januari met een pakket, van tien nieuwe auto's. Dit pakket zal op Xbox Live Marktplace verkrijgbaar zijn voor nog geen 400 Microsoft Points.

Het pakket zal de volgende auto's bevatten:

- Aston Martin One-77 (2010)
- Audi R8 LMS (2009)
- Audi RS 6 (2009)
- BMW Motorsport M6 Coupe (2010)
- Chevrolet Corvette Grand Sport (2010)
- Ford Shelby Mustang GT500 (2010)
- Holden HSV w427 (2009)
- Lotus 2-Eleven (2009)
- Pagani Zonda R (2010)
- Porsche Boxster S (2010)

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?