Star Wars: The Force Unleashed

  • Ontwikkelaar Krome Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2008
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score

DLC voor Star Wars: The Force Unleashed bekendgemaakt

Het was al een tijdje bekend. Star Wars: The Force Unleashed zal Downloadable Content krijgen, maar in wat voor vorm? Vandaag is het bekendgemaakt. De DLC zal in 2 setjes komen.

Het eerste setje aan extra content bevat meer kostuums en nog meer speelbare personages. Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ki-Adi-Mundi, en Kit Fisto zullen speelbaar zijn. De tweede set introduceert een nieuw level, genaamd The Jedi Temple on Planet Coruscant. Hier zal onze naamloze leerling meer over zijn verleden te weten komen.

Het is nog onbekend wanneer deze content uit zal komen en hoeveel het gaat kosten. Blijf op Gameliner kijken voor meer informatie!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?