Star Wars: The Force Unleashed

  • Ontwikkelaar Krome Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2008
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Trailer: Star Wars: The Force Unleashed komt naar Switch

Star Wars: The Force Unleashed komt naar de Nintendo Switch. De game krijgt zelfs een fysieke uitgave voor de hybride console.

Star Wars: The Force Unleashed is een avonturengame die in 2008 voor het eerst werd uitgebracht. In deze game sta je aan de kant van de Sith en mag je op de Jedi gaan jagen. Nintendo heeft nu aangekondigd dat de game, bijna veertien jaar na release, naar de Nintendo Switch komt. Star Wars: The Force Unleashed is later deze week beschikbaar in de eShop, maar dat is niet het enige. Limited Run Games gaat er namelijk voor zorgen dat er een fysieke uitgave voor de Switch-versie wordt uitgebracht. Er komen straks in totaal drie verschillende edities uit voor Star Wars: The Force Unleashed op de Nintendo Switch. Als eerste is er de standaard editie, die zowel digitaal als fysiek beschikbaar is. Daarnaast is er de Premium-editie die naast een fysieke editie van de game ook kaarten, een poster, een munt, een broche, een steelbook en een speciale verzamelbox bevat. Tot slot is er voor de grootste fans ook nog de Master-editie die alles heeft wat er in de Premium-editie zit, plus een Holocron-replica, een Starkiller Lightsaber-replica en een hardcover strategiegids voor de game.

Star Wars: The Force Unleashed verschijnt 15 april voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?