Trailer: Star Wars: The Force Unleashed komt naar Switch

Geplaatst:

Star Wars: The Force Unleashed komt naar de Nintendo Switch. De game krijgt zelfs een fysieke uitgave voor de hybride console.

Star Wars: The Force Unleashed is een avonturengame die in 2008 voor het eerst werd uitgebracht. In deze game sta je aan de kant van de Sith en mag je op de Jedi gaan jagen. Nintendo heeft nu aangekondigd dat de game, bijna veertien jaar na release, naar de Nintendo Switch komt. Star Wars: The Force Unleashed is later deze week beschikbaar in de eShop, maar dat is niet het enige. Limited Run Games gaat er namelijk voor zorgen dat er een fysieke uitgave voor de Switch-versie wordt uitgebracht. Er komen straks in totaal drie verschillende edities uit voor Star Wars: The Force Unleashed op de Nintendo Switch. Als eerste is er de standaard editie, die zowel digitaal als fysiek beschikbaar is. Daarnaast is er de Premium-editie die naast een fysieke editie van de game ook kaarten, een poster, een munt, een broche, een steelbook en een speciale verzamelbox bevat. Tot slot is er voor de grootste fans ook nog de Master-editie die alles heeft wat er in de Premium-editie zit, plus een Holocron-replica, een Starkiller Lightsaber-replica en een hardcover strategiegids voor de game.

Star Wars: The Force Unleashed verschijnt 15 april voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: The Force Unleashed

Series

Star Wars

Uitgever

LucasArts

Reviewscore

Platforms

PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo Switch

Releasedatum

19 september 2008

Ontwikkelaar

Krome Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord