Star Wars: The Force Unleashed

  • Ontwikkelaar Krome Studios
  • Eerste releasedatum 19 september 2008
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii , Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Star Wars: The Force Unleashed 5,7 miljoen keer verkocht

Star Wars: The Force Unleashed was vanaf de release al een groot succes. De game was dan ook binnen vijf dagen al ruim 1,5 miljoen keer verkocht en vandaag zijn er weer nieuwe recente cijfers bekendgemaakt.

Over de hele wereld zijn er nu meer dan 5,7 miljoen exemplaren verkocht en het zijn misschien geen hoge cijfers, maar hieruit blijkt wel dat de game de snelst verkopende Star Wars game ooit is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?