Check hier alle The Game Awards 2023 content

WWE SmackDown! vs. RAW 2008

  • Ontwikkelaar Yuke's Co., Ltd.
  • Eerste releasedatum 9 november 2007
  • Platformen PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Doe mee aan het WWE SmackDown vs. Raw 2008 Internationale Toernooi

THQ kondigt aan dat de online inschrijving al is begonnen voor het WWE SmackDown vs. Raw 2008 Internationale Toernooi. Er is nog plaats, dus registreer je vandaag nog! Online gamers van over de hele wereld zullen in een virtuele ring vechten voor de ultieme prijs van twee meest begeerde Floor tickets naar WrestleMania 24, die op 30 maart 2008 in Orlando, Florida zal plaatsvinden.

Major League Gaming zal de WWE SmackDown vs. Raw 2008 in januari 2008 kwalificatie toernooien produceren en hosten in drie gebieden, inclusief Noord-Amerika, Verenigd Koninkrijk en Europa. De competitie zal verder gaan in februari 2008, met de vier hoogste spelers in elk gebied die weer deelnemen aan de regionale finales in vroeg maart. Een finalist van elke regio zal dan nek-aan-nek vechten in de grote finale, gepland tijdens het 6e Jaarlijkse THQ Superster Challenge op 27 maart 2008 in the House of Blues Orlando.

Op de 6e jaarlijkse THQ Superstar Challenge, zullen finalisten de gelegenheid krijgen om niet alleen live te spelen tegen iemand anders voor een volle zaal, maar zullen ook de gaming spotlight delen met top WWE Supersterren in opkomst delen. De grote prijswinnaar zal twee Floor tickets naar WrestleMania 24 winnen, terwijl elke finalist twee stadium tickets naar het evenement zal ontvangen.

Registratie voor de WWE SmackDown vs. Raw 2008 Global Challenge begint op 8 december. Gamers kunnen zich registreren voor het toernooi bij www.gamestop.com/svr. Je moet alleen wel 18 jaar of ouder zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?