Doe mee aan het WWE SmackDown vs. Raw 2008 Internationale Toernooi

Geplaatst: 21 december 2007 15:39
Aangepast: 3 mei 2018 15:46
-

THQ kondigt aan dat de online inschrijving al is begonnen voor het WWE SmackDown vs. Raw 2008 Internationale Toernooi. Er is nog plaats, dus registreer je vandaag nog! Online gamers van over de hele wereld zullen in een virtuele ring vechten voor de ultieme prijs van twee meest begeerde Floor tickets naar WrestleMania 24, die op 30 maart 2008 in Orlando, Florida zal plaatsvinden.

Major League Gaming zal de WWE SmackDown vs. Raw 2008 in januari 2008 kwalificatie toernooien produceren en hosten in drie gebieden, inclusief Noord-Amerika, Verenigd Koninkrijk en Europa. De competitie zal verder gaan in februari 2008, met de vier hoogste spelers in elk gebied die weer deelnemen aan de regionale finales in vroeg maart. Een finalist van elke regio zal dan nek-aan-nek vechten in de grote finale, gepland tijdens het 6e Jaarlijkse THQ Superster Challenge op 27 maart 2008 in the House of Blues Orlando.

Op de 6e jaarlijkse THQ Superstar Challenge, zullen finalisten de gelegenheid krijgen om niet alleen live te spelen tegen iemand anders voor een volle zaal, maar zullen ook de gaming spotlight delen met top WWE Supersterren in opkomst delen. De grote prijswinnaar zal twee Floor tickets naar WrestleMania 24 winnen, terwijl elke finalist twee stadium tickets naar het evenement zal ontvangen.

Registratie voor de WWE SmackDown vs. Raw 2008 Global Challenge begint op 8 december. Gamers kunnen zich registreren voor het toernooi bij www.gamestop.com/svr. Je moet alleen wel 18 jaar of ouder zijn.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot WWE SmackDown! vs. RAW 2008

Ontwikkelaar:

Yuke's Co., Ltd.

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

9 november 2007

PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii

Lees meer