Doe mee met de Hades II technische test

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2024 23:18

Nog even en Hades II gaat in Early Access. Maar voordat dat zover is, wil ontwikkelaar en uitgever je eerst nog uitnodigen voor een technische test van de game.

Hades II werd aangekondigd tijdens The Game Awards en was na het succes van het eerste deel natuurlijk zeer welkom. De Early Access van Hades II vindt ergens in het tweede kwartaal van dit jaar plaats. Toch moet er eerst het een en ander getest worden voordat de game in Early Access kan en daar heeft Supergiant Games jou voor nodig. Via een post op Steam kun je toegang vragen om deel te nemen aan de technische test. Een selecte groep wordt vervolgens aangewezen als uitverkorene om de game te testen. Deze groep wordt naderhand steeds iets groter, dus ook als je niet direct een uitnodiging ontvangt maak je nog kan om deel te nemen.

Hades II

Hoe lang de technische test precies gaat duren is nog niet bekend, maar Supergiant Games houdt rekening met een periode van ongeveer een week. Wanneer de technische test precies van start gaat is ook nog niet uit de doeken gedaan.

Bron: Supergiant Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hades II

Series

-

Uitgever

Supergiant Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

6 mei 2024

Ontwikkelaar

Supergiant Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord