Trailer: Hades II aangekondigd tijdens The Game Awards

Geplaatst:
Aangepast: 9 december 2022 02:40

We zijn nog maar net begonnen, maar de eerste grote klapper is een feit. Hades II is het vervolg die niemand zag aankomen!

In Hades II reis je verder dan de onderwereld en maak je je klaar om de Titan of Time te confronteren. De game bouwt voort op wat de games van Supergiant Games zo goed maken. Een sterk narratief, goed geschreven personages en heerlijke gameplay. Net zoals het origineel lanceert het vervolg eerst in Early Access, zodat fans hun feedback kunnen delen. Met behulp van deze feedback wordt de game geschapen. Magische krachten worden meer gebruikt in deze titel. De boons uit de vorige game van de Olympische goden keren terug, maar we kunnen ook nieuwe figuren verwachten.

Check hier onze review van Hades.

Hades II is in ontwikkeling voor de pc. Later in 2023 wordt meer bekendgemaakt.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hades II

Series

-

Uitgever

Supergiant Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Supergiant Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord