Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Double Fine geeft Psychonauts 2 documentaire vrij

Double Fine verwent de fans met een nieuwe documentaireserie over de ontwikkeling van Psychonauts 2. Zet je schrap, het is een enorme lading aan content.

Voor zeven jaar lang is er elke dag gefilmd binnen de muren van Double Fine Productions. Samen met 2 Player Productions presenteren ze Double Fine PsychOdyssey. In de documentaireserie zien we alle obstakels die Double Fine heeft moeten overwinnen om hun sequel de deur uit te krijgen. Van het vragen om financiering van de fans tot de overname van Microsoft - er zijn heel wat evenementen geweest tijdens de ontwikkeling van Psychonauts 2. Zelfs de COVID-19 periode is opgenomen, mocht je nog wat sociale trauma's willen herleven. Er zijn in totaal 32 episodes dus je bent er wel even zoet mee.

Check hier onze review van Psychonauts 2. Psychonauts 2 is de best verkochte game van Double Fine, dus alle struggles zijn het waard geweest.

Psychonauts 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series X|S en PlayStation 4.

BRON Double Fine

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?