Double Fine geeft Psychonauts 2 documentaire vrij

Geplaatst: 11 februari 2023 15:31

Double Fine verwent de fans met een nieuwe documentaireserie over de ontwikkeling van Psychonauts 2. Zet je schrap, het is een enorme lading aan content.

Voor zeven jaar lang is er elke dag gefilmd binnen de muren van Double Fine Productions. Samen met 2 Player Productions presenteren ze Double Fine PsychOdyssey. In de documentaireserie zien we alle obstakels die Double Fine heeft moeten overwinnen om hun sequel de deur uit te krijgen. Van het vragen om financiering van de fans tot de overname van Microsoft - er zijn heel wat evenementen geweest tijdens de ontwikkeling van Psychonauts 2. Zelfs de COVID-19 periode is opgenomen, mocht je nog wat sociale trauma's willen herleven. Er zijn in totaal 32 episodes dus je bent er wel even zoet mee.

Check hier onze review van Psychonauts 2. Psychonauts 2 is de best verkochte game van Double Fine, dus alle struggles zijn het waard geweest.

Psychonauts 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series X|S en PlayStation 4.

Bron: Double Fine
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2021

Ontwikkelaar

Double Fine Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord