Trailer: Psychonauts 2 krijgt een Quality of Life-patch

Geplaatst: 3 november 2021 14:31

Tim Schafer van Double Fine Productions heeft goed nieuws voor iedereen die net klaar is met het verhaal van Psychonauts 2. De avonturengame krijgt namelijk een Quality of Life-patch.

Wat wil dit precies zeggen? De update staat in teken van de speler die nog hier en daar wat verzamelwerk moet uitvoeren. Om het makkelijker te maken de game 100% te voltooien, laten de mini-maps nu zien in welke gebieden je nog collectibles moet opsporen. Ook is er een nieuwe camerafilter toegevoegd, waarbij je makkelijker geheimen in de wereld kan spotten. Daarnaast is het nu mogelijk om een paar combat-scenario's eindeloos te herspelen. Je hoeft hiervoor alleen de side-quest van Gisu zien te voltooien en daarna vind je de uitdagingen terug in Otto's grot. Bekijk hier onze review van Psychonauts 2. Benieuwd naar de game? Psychonauts 2 is beschikbaar via Xbox Game Pass.

Psychonauts 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Double Fine
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2021

Ontwikkelaar

Double Fine Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord