Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Psychonauts 2 krijgt een Quality of Life-patch

Tim Schafer van Double Fine Productions heeft goed nieuws voor iedereen die net klaar is met het verhaal van Psychonauts 2. De avonturengame krijgt namelijk een Quality of Life-patch.

Wat wil dit precies zeggen? De update staat in teken van de speler die nog hier en daar wat verzamelwerk moet uitvoeren. Om het makkelijker te maken de game 100% te voltooien, laten de mini-maps nu zien in welke gebieden je nog collectibles moet opsporen. Ook is er een nieuwe camerafilter toegevoegd, waarbij je makkelijker geheimen in de wereld kan spotten. Daarnaast is het nu mogelijk om een paar combat-scenario's eindeloos te herspelen. Je hoeft hiervoor alleen de side-quest van Gisu zien te voltooien en daarna vind je de uitdagingen terug in Otto's grot. Bekijk hier onze review van Psychonauts 2. Benieuwd naar de game? Psychonauts 2 is beschikbaar via Xbox Game Pass.

Psychonauts 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Double Fine

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?