Downloadnieuws: Psychonauts 2 en Twelve Minutes komen naar Game Pass

Geplaatst: 18 augustus 2021 13:55
Aangepast: 18 augustus 2021 15:01
-

Psychonauts 2, Humandkind en Twelve Minutes worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass, naast een hoop andere games, zoals Need For Speed Heat.

Ook Star Wars Battlefront II en Star Wars Jedi: The Fallen Order zijn vanaf vandaag beschikbaar op de Xbox Game Pass. Vanaf 19 augustus komt daar ook Recompile bij, die vanaf dag één te spelen is via de Game Pass. De game is beschikbaar voor PC en Xbox Series X en S. Train Sim World en Twelve Minutes worden ook op 19 augustus toegevoegd. Twelve Minutes is een interactieve thriller over een man die vast zit in een tijdlus. Psychonauts 2, de game die begin augustus goud is gegaan, wordt op 25 augustus toegevoegd aan de bibliotheek van Game Pass. Psychonauts 2 is een platform avonturen game in een filmische stijl.

Twelve Minutes is vanaf 19 augustus te spelen en Psychonauts 2 vanaf 25 augustus.

Bron: Xbox Blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Ontwikkelaar:

Double Fine Productions

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

25 augustus 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord