Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Psychonauts 2 en Twelve Minutes komen naar Game Pass

Psychonauts 2, Humandkind en Twelve Minutes worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass, naast een hoop andere games, zoals Need For Speed Heat.

Ook Star Wars Battlefront II en Star Wars Jedi: The Fallen Order zijn vanaf vandaag beschikbaar op de Xbox Game Pass. Vanaf 19 augustus komt daar ook Recompile bij, die vanaf dag één te spelen is via de Game Pass. De game is beschikbaar voor PC en Xbox Series X en S. Train Sim World en Twelve Minutes worden ook op 19 augustus toegevoegd. Twelve Minutes is een interactieve thriller over een man die vast zit in een tijdlus. Psychonauts 2, de game die begin augustus goud is gegaan, wordt op 25 augustus toegevoegd aan de bibliotheek van Game Pass. Psychonauts 2 is een platform avonturen game in een filmische stijl.

Twelve Minutes is vanaf 19 augustus te spelen en Psychonauts 2 vanaf 25 augustus.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?