Psychonauts 2 is goud gegaan

Geplaatst:

De wereldvreemde platformer-sequel van de cultklassieker Psychonauts van Double Fine is eindelijk goud gegaan. Dit laat de ontwikkelaar weten via Twitter.

Goud gaan in gameland heeft een simpele betekenis. Het wil zeggen dat de ontwikkeling afgerond is en dat de game klaar is om in de schappen te verschijnen. Psychonauts 2 heeft een ontzettend lange ontwikkelingsperiode achter de rug en fans zijn dan ook uitermate blij om te horen dat de game eindelijk gaat verschijnen. Van kickstarter-project tot onderdeel van Microsofts line-up van 2021, Psychonauts 2 heeft zeker stappen gemaakt. Deathloop is ook onlangs goud gegaan. Bekijk hier de laatste trailer van Psychonauts 2 en bekijk hier onze retrospectief van de eerste Psychonauts. Psychonauts 2 is nu ook beschikbaar voor pre-orders en je kunt de game al vooraf installeren.

Psychonauts 2 is beschikbaar vanaf 25 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4. De game lanceert tevens op Xbox Game Pass.

Bron: Double Fine
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2021

Ontwikkelaar

Double Fine Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord