Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Psychonauts 2 is goud gegaan

De wereldvreemde platformer-sequel van de cultklassieker Psychonauts van Double Fine is eindelijk goud gegaan. Dit laat de ontwikkelaar weten via Twitter.

Goud gaan in gameland heeft een simpele betekenis. Het wil zeggen dat de ontwikkeling afgerond is en dat de game klaar is om in de schappen te verschijnen. Psychonauts 2 heeft een ontzettend lange ontwikkelingsperiode achter de rug en fans zijn dan ook uitermate blij om te horen dat de game eindelijk gaat verschijnen. Van kickstarter-project tot onderdeel van Microsofts line-up van 2021, Psychonauts 2 heeft zeker stappen gemaakt. Deathloop is ook onlangs goud gegaan. Bekijk hier de laatste trailer van Psychonauts 2 en bekijk hier onze retrospectief van de eerste Psychonauts. Psychonauts 2 is nu ook beschikbaar voor pre-orders en je kunt de game al vooraf installeren.

Psychonauts 2 is beschikbaar vanaf 25 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4. De game lanceert tevens op Xbox Game Pass.

BRON Double Fine

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?