Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Psychonauts 2 story trailer toont duister verhaal

De story trailer voor Psychonauts 2 is gearriveerd. In de nieuwe trailer zien we de duistere kant van de Psychonauts en onze aandoenlijke acrobaat Raz die op avontuur gaat.

Raz krijgt dan eindelijk het hoofdkwartier van de Psychonauts te zien. De Psychonauts zijn mentale superhelden die de wereld beschermen tegen allerlei soorten bedreigingen. Raz heeft het voor elkaar gekregen om het tot stagiaire te schoppen, maar ontdekt snel dat er een complot schuilt binnen de muren van de organisatie. Het is aan hem om uit te vinden wat er aan de hand is, voordat er vreselijke dingen gebeuren. Het verhaal kent wat duistere en heftige onderwerpen, maar blijft net zoals het origineel ook komisch en familievriendelijk. Bekijk hier nieuwe gameplay van Psychonauts 2. Het origineel gemist? Lees hier onze retrospectief van Psychonauts.

Psychonauts 2 is beschikbaar vanaf 25 augustus voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?