Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Xbox toont nieuwe gameplay van Psychonauts 2

Ook de opvolger van cultclassic Psychonauts komt voorbij. We krijgen namelijk kakelverse gameplaybeelden van Psychonauts 2 te zien!

Psychonauts 2 moet na een lange tijd afwezigheid de Psychonauts-franchise nieuw leven in blazen. Deze super vreemde, doch uiterst vermakelijke franchise plaatst je in de huid van een klein manneke die in allerlei vreemde werelden de vreemdste dingen moet doen. Zo zien we dat je een strike kunt gooien door op een gigantische bowlingbal te rennen. Dit allemaal in een super groovy omgeving natuurlijk.

Psychonauts 2 verschijnt op 25 augustus voor de Xbox One, Xbox Series en pc.

BRON Xbox

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?