Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 25 augustus 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Psychonauts 2 is de best verkochte game van Double Fine

Volgens een tweet van de art director van Psychonauts 2 is de game de best verkopende game van de ontwikkelaar tot nu toe. Hij heeft het over een winst van zeker 1,7 miljoen.

Het nieuws komt via art director Lisette Titre-Montgomery, die het succes van het vervolg onthulde in een serie tweets die ze plaatste terwijl ze bevestigde dat ze de studio nu heeft verlaten. "1 april was mijn laatste dag bij Double Fine. Ik heb zoveel geleerd in de afgelopen vier jaar over wie ik ben als leider en wat het betekent om een creatieve visionair te zijn," zei ze in een recente tweet. "Bedankt voor jullie vertrouwen in mij om de wereld van Psychonauts 2 tot leven te brengen". "Mijn leiderschap resulteerde in het verschepen van Double Fine's hoogst gewaardeerde en best verkopende game tot nu toe," voegde ze eraan toe in een thread, voordat ze de talloze prijzen en nominaties van het vervolg opsomde. Hoewel Titre-Montgomery geen concrete cijfers geeft in haar tweet, zou Psychonauts 2 meer dan 1,7 miljoen exemplaren verkocht moeten hebben, want dat is wat de voorganger zou hebben bereikt. Het is ook onduidelijk of dat cijfer de exemplaren omvat van Psychonauts 2 die via Xbox Game Pass werden aangeschaft, waar hij op release meteen beschikbaar werd.

Psychonauts 2 kwam uit op 25 augustus 2021.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?