Psychonauts 2 is de best verkochte game van Double Fine

Geplaatst: 2 mei 2022 11:30
-

Volgens een tweet van de art director van Psychonauts 2 is de game de best verkopende game van de ontwikkelaar tot nu toe. Hij heeft het over een winst van zeker 1,7 miljoen.

Het nieuws komt via art director Lisette Titre-Montgomery, die het succes van het vervolg onthulde in een serie tweets die ze plaatste terwijl ze bevestigde dat ze de studio nu heeft verlaten. "1 april was mijn laatste dag bij Double Fine. Ik heb zoveel geleerd in de afgelopen vier jaar over wie ik ben als leider en wat het betekent om een creatieve visionair te zijn," zei ze in een recente tweet. "Bedankt voor jullie vertrouwen in mij om de wereld van Psychonauts 2 tot leven te brengen". "Mijn leiderschap resulteerde in het verschepen van Double Fine's hoogst gewaardeerde en best verkopende game tot nu toe," voegde ze eraan toe in een thread, voordat ze de talloze prijzen en nominaties van het vervolg opsomde. Hoewel Titre-Montgomery geen concrete cijfers geeft in haar tweet, zou Psychonauts 2 meer dan 1,7 miljoen exemplaren verkocht moeten hebben, want dat is wat de voorganger zou hebben bereikt. Het is ook onduidelijk of dat cijfer de exemplaren omvat van Psychonauts 2 die via Xbox Game Pass werden aangeschaft, waar hij op release meteen beschikbaar werd.

Psychonauts 2 kwam uit op 25 augustus 2021.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Ontwikkelaar:

Double Fine Productions

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

25 augustus 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord