Download nu de demo Turning Point: Fall of Liberty

Geplaatst: 23 januari 2008 12:16
Aangepast: 6 mei 2018 14:58
-

Vandaag is de demo van Turning Point: Fall of Liberty te downloaden via de Marketplace van Xbox Live. Dit meldt Codemasters in een persbericht. De demo is 1,24 GB groot.

Turning Point: Fall of Liberty is een Tweede Wereldoorlog-shooter. De game speelt zich af in 1952. Het is een alternatieve Tweede Wereldoorlog. De Duitsers hebben de macht over heel Europa weten te krijgen, onaangekondigd vallen ze Amerika binnen via New York.

Zodra de Duitsers New York binnenvallen staat de bouwvakker Dan Carson boven op een gebouw in aanbouw. Het gebouw wordt geraakt en stort in. Carson moet een uitweg zien te vinden om te overleven. De omgeving waarin het verhaal zich afspeelt is vernieuwend, gezien de vele andere oorlogsshooters die zich in Franse dorpjes afspelen. Dit keer zul je gevechten moeten leveren in New York met op de achtergrond het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building.

De game wordt op 28 maart verwacht voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Turning Point: Fall of Liberty

Ontwikkelaar:

Spark Unlimited

Uitgever:

Codemasters

Release:

28 maart 2008

-

Pc, Xbox 360, PlayStation 3