Kane & Lynch: Dead Men

  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Downloadable Content voor Kane & Lynch?

Zojuist zijn er op de site Xbox360Achievements.org vijf nieuwe achievements toegevoegd aan de game Kane & Lynch: Dead Men. Hierdoor zou het totaal te behalen gamerscore op 1250 komen. Het zou dus best eens kunnen dat we zeer binnenkort downloadable content kunnen verwachten.

De vijf achievements zijn tot nu toe nog aangeduid als secret, dus mocht er downloadable content aankomen is het vooralsnog onduidelijk wat het gaat inhouden. Uiteraard houden wij je op de hoogte zodra er meer bekend is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?