Kane & Lynch: Dead Men

  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Kane & Lynch moorden nu ook op Xbox 360

Wil je weten of de game Kane & Lynch: Dead Men je duur verdiende centen waard is? De demo van de is nu verkrijgbaar op Xbox Live Marketplace voor de Xbox 360 en beslaat maar liefst 520 MB van je schijfruimte. De demo verscheen een paar weken geleden ook al op het PlayStation Network.

Kane & Lynch: Dead Men is niet al te goed ontvangen door de pers, maar het is zeker interessant om de demo even te spelen. Check onze review voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?