Kane & Lynch: Dead Men

  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Kane & Lynch trailer als voorproefje voor downloadable content

Vanaf aanstaande donderdag is het mogelijk om nieuwe content te downloaden (DLC) via Xbox Live en het PlayStation Network voor Kane & Lynch. De content bevat een viertal mappen in verschillende settings.

De Dope Bag zoals deze multiplayer DLC heet brengt je naar vier verschillende plaatsen op de wereld met elk een andere opdracht. Zo zul je in Clean Cut het tegen drugsdealers van de Russische maffia moeten opnemen op een industrie gebied in Los Angeles. Hooker's Trail brengt je naar Tokyo waar je ruzie hebt met de Yakuza. De twee andere missies spelen af in Zuid-Amerika. Flying High speelt af in de jungle van Venezuela en tenslotte jaag je in Cuba op het convooi van een generaal in Hasta La Vista.

De multiplayer kan met acht mensen worden gespeeld, die met elkaar moeten zullen samenwerken om de missies met succes af te ronden. Vrij standaard meestal, maar aan het einde van de missies kunnen de acht spelers het tegen elkaar opnemen waarbij het recht van de sterkste geldt en er maar één winnaar uit de strijd kan komen.

De trailer is hier te bekijken.

En wat bètaal je voor de content? Helemaal niets...Dope!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?