Assassin's Creed: Brotherhood

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 november 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Assassin's Creed: Brotherhood: Da Vinci Edition

Ubisoft komt binnenkort met een nieuwe versie van Assassin's Creed: Brotherhood. Vandaag maakte de uitgever namelijk bekend dat op 22 maart de Assassin's Creed: Brotherhood: Da Vinci Edition in de winkels van Amerika zal liggen.

Deze versie zal natuurlijk de game zelf bevatten, maar ook de nieuwe DLC The Da Vinci Disappearance. Deze DLC zal nieuwe karakters, maps en nieuwe content voor single- en multiplayer bevatten.

Update:
De Benelux zal helaas deze versie niet krijgen. Wij moeten het doen met enkel de DLC, welke we via Xbox LIVE en het PlayStation Network kunnen downloaden binnenkort.
Wanneer de DLC hier verschijnt in de Benelux, wist Ubisoft ons nog niet te vertellen. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?