Assassin's Creed: Brotherhood

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 18 november 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwe DLC voor Assassin's Creed: Brotherhood

Ubisoft heeft aangekondigd dat Assassin's Creed: Brotherhood uitgebreid zal worden met een nieuwe DLC, genaamd The Da Vinci Disappearance. Deze DlC zal nieuwe karakters, maps en nieuwe content voor single- en multiplayer.

Zo bevat de DLC de nieuwe map Alhambra en de vier nieuwe karakters Dama Rossa, the Knight, the Marquis en the Pariah. Daarnaast krijgt de game twee nieuwe modi.

Bij de eerste modus, genaamd Escort is het de bedoeling met vier man een VIP te beschermen die aan jou groep is toevertrouwt en vervolgens de VIP van de tegenpartij proberen te vermoorden. In de tweede modus krijg je tien minuten de tijd om je tegenstanders uit te schakelen.

De DLC zal op 8 maart voor 800 Microsoft Points op Xbox Live verschijnen en voor ongeveer 11 euro op het PSN. Hieronder is overigens de trailer van de DLC te zien.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?