Borderlands 3

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 13 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Borderlands 3 gratis te spelen dit weekend

Ooit Borderlands 3 willen spelen zonder een gat te branden in je portemonnee? Nu is je kans, want de first-person shooter van Gearbox is dit weekend gratis te spelen op meerdere platformen.

Jawel, als je in bezit bent van een PlayStation Plus-account met bijbehorende PlayStation-console, dan kun je dit weekend genieten van de chaotische actie in Borderlands 3. Xbox, Steam en Stadia-spelers hoeven geen online account paraat te hebben om de first-person shooter te spelen. Je kunt tot en met 17 oktober aan de slag met de Standard Edition. Bekijk hier onze review van Borderlands 3. Bekijk hier de aankomende Borderlands-game; Tiny Tina's Wonderlands.

Borderlands 3 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Gearbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?