Check hier alle The Triple-i Initiative content

Moxxi's Bar Edition 2 komt naar Nederland

Geplaatst: 12 september 2023 11:05

Heb jij de ambitie om jouw kast verder te vullen met verzamelitems? Voor de whisky-liefhebber is Moxxi's Bar Edition 2 wellicht een interessante optie.

Ja, dit nieuwtje is speciaal voor de Borderlands-fans. Mad Moxxi - die tegenwoordig Chief Galactic Expansion Officer (CGEO) van Ballantine’s als bijbaantje hanteert - kondigt het nieuws aan dat haar eigen Scotch binnenkort verkrijgbaar is in ons klein kikkerlandje. De Moxxi's Bar Edition 2 mag dan wel de tweede release zijn van deze gelimiteerde uitgave, maar het is wel de allereerste keer dat Vault Hunters in Nederland deze bijzondere fles kunnen binnenhalen. De smaak blijft in principe hetzelfde, maar je kunt wel genieten van de nieuwe look. Spelers die de fles in ontvangst nemen krijgen daarnaast een skin die ze kunnen gebruiken in Borderlands 3. Ben je al een beetje nieuwsgierig geworden? Check dan de bronvermelding en pleur het in je digitale winkelmandje. Wees er snel bij, want de eerste editie van deze befaamde whisky was binnen no-time uitverkocht.

Moxxis Bar Edition 2 komt naar Nederland

Krijg jij er al een beetje dorst van? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Ballantine's
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord