Check hier alle The Triple-i Initiative content

Borderlands 3 crossplay eindelijk ook voor PlayStation

Geplaatst: 25 april 2022 11:29
Aangepast: 25 april 2022 11:29

Goed nieuws voor Borderlands 3-fans die de game op PlayStation bezitten. De crossplay-functionaliteit wordt namelijk weer naar de PlayStation teruggebracht.

Toen Borderlands 3 uitkwam, was het eigenlijk ook de bedoeling dat je de game op alle beschikbare platformen kon spelen en dat eenieder ook met elkaar samen kon spelen, ongeacht het platform. Dat klinkt natuurlijk als een goede feature voor een game die gemaakt is om samen met anderen te spelen. Toen de feature eenmaal daar was, zat er toch een vervelende nasmaak aan. Borderlands 3 kreeg namelijk geen crossplay op de PlayStation. Een lange tijd hebben PlayStation-spelers dus niet samen kunnen spelen met spelers op een van de andere platformen. Daar komt binnenkort echter verandering in. Gearbox heeft namelijk aangekondigd dat Borderlands 3 later deze lente volledige crossplay krijgt over alle beschikbare platformen.

Borderlands 3 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Google Stadia. Later deze zomer kunnen spelers op al deze platformen met elkaar samen spelen

Bron: Gearbox Software
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands 3

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

13 september 2019

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

Beste game van 2019

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord