Borderlands 3

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 13 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Borderlands 3 crossplay eindelijk ook voor PlayStation

Goed nieuws voor Borderlands 3-fans die de game op PlayStation bezitten. De crossplay-functionaliteit wordt namelijk weer naar de PlayStation teruggebracht.

Toen Borderlands 3 uitkwam, was het eigenlijk ook de bedoeling dat je de game op alle beschikbare platformen kon spelen en dat eenieder ook met elkaar samen kon spelen, ongeacht het platform. Dat klinkt natuurlijk als een goede feature voor een game die gemaakt is om samen met anderen te spelen. Toen de feature eenmaal daar was, zat er toch een vervelende nasmaak aan. Borderlands 3 kreeg namelijk geen crossplay op de PlayStation. Een lange tijd hebben PlayStation-spelers dus niet samen kunnen spelen met spelers op een van de andere platformen. Daar komt binnenkort echter verandering in. Gearbox heeft namelijk aangekondigd dat Borderlands 3 later deze lente volledige crossplay krijgt over alle beschikbare platformen.

Borderlands 3 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Google Stadia. Later deze zomer kunnen spelers op al deze platformen met elkaar samen spelen

BRON Gearbox Software

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?