SoulCalibur VI

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Deze games komen in mei naar PlayStation Now

Nieuwe maand, nieuwe games die naar PlayStation Now komen. Sony heeft drie nieuwe games onthuld die naar de online service van PlayStation komen.

Met de release van de nieuwe versie van PlayStation Plus nog maar een maand weg, lijken dit de laatste PlayStation Now games die toegevoegd worden als een losstaande service. Vanaf juni wordt de service namelijk een onderdeel van PlayStation Plus. Vanaf mei kunnen gebruikers de games Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, Soulcalibur VI en Blasphemous via PlayStation Now downloaden. De aankondiging is hieronder te bekijken.

De nieuwe PlayStation Now games zijn direct te spelen via de service.

BRON Sony

Over auteur JolienMauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?