Downloadnieuws: Deze games komen in mei naar Xbox Game Pass

Hoor je dat? De trein met nieuwe titels voor Xbox Game Pass nadert het station.

Een nieuwe maand betekent dat Xbox Game Pass weer aangevuld wordt met een nieuwe lading aan games. Er liggen zeven titels klaar in de bagagerekken. De eerste is vanaf vandaag beschikbaar. Loot River, een soort mix van Tetris, Dark Souls en je doorsnee indiegame, gaat de abonnementsdienst versterken. Als dat niet echt je ding is, kun je misschien beter wachten tot 5 mei. Dan komen de cinematische actie-avonturengame Trek to Yomi en de narratieve RPG Citizen Sleeper namelijk naar de dienst. Beide games worden voor het eerst uitgebracht op die dag. Als je er vroeg bij bent, behoor je tot één van de eerste mensen die de games speelt.

De trein rijdt vervolgens weer door en stopt pas op 10 mei bij het volgende station. Bij die halte stapt er een Yin-Yang-achtige beer in. Goed geraden: de visual novel Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition wordt op die dag aan de abonnementsdienst toegevoegd. De deuren van de trein blijven nog iets langer open, want er moet ruimte gemaakt worden voor de actie-RPG Eiyuden Chronicle: Rising en de simulatiegame This War of Mine: Final Cut. Zonder vertraging komt de trein op 12 mei bij het eindstation aan. De enige passagier, NHL 22, stapt dan uit om zich klaar te maken voor een reeks aan ijshockeywedstrijden.

Je kunt een overzicht met alle gloednieuwe toevoegingen en de platformen waarop ze verschijnen hieronder bekijken.

Xbox Game Pass games1

Vanaf vandaag stopt de trein bij de eerste halte. Vergeet overigens niet dat NBA 2K22 op Xbox Game Pass bij het vorige station is afgezet. Ook die is nu verkrijgbaar via de abonnementsdienst van Microsoft.

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?