Dreamscaper

  • Ontwikkelaar Afterburner Studios
  • Eerste releasedatum Q3 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , Avonturen , Indie , Roguelike
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Deze indiegames komen naar Game Pass

Xbox Game Pass blijft maar nieuwe aanwinsten binnenhalen. Ook de kleinere indiegames zijn onderdeel van de toekomstige line-up.

Zo komt de droomachtige Dreamscaper naar de dienst in februari. In Dreamscaper speel je door verschillende arena's en los je puzzels op. A Memoire Blue is een verhalende game gepubliceerd door Annapurna Interactive. De game exploreert de band tussen moeder en dochter. Hebben we hier een echte tranentrekker? Hou je meer van een beetje lachen, dan doe je dat met Besiege. Deze absurde strategiegame laat de speler experimenteren met physics en de nodige explosies. Dit worden niet de enige games voor Game Pass. Bekijk hier de vorige line-up met ondere andere Spelunky 2.

Dreamscaper en Besiege komen naar de Xbox-consoles en Game Pass in februari. A Memoire Blue verschijnt 24 maart op Game Pass.

BRON ID@Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?