Death's Door

  • Ontwikkelaar Acid Nerve
  • Eerste releasedatum 20 juli 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Nieuwe games onthuld voor Xbox Game Pass

Er zijn weer nieuwe games onthuld voor de Xbox Game Pass. Xbox kondigde de nieuwe games aan op de blog van de gamegigant.

Eerder werd er bekendgemaakt dat de Xbox Game Pass een nieuwe mijlpaal heeft behaald qua abonnees. Nu zijn er ook nieuwe games voor de service aangekondigd. Gebruikers kunnen nu al aan de slag met Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition en Nobody Saves the World. Vanaf 20 januari komen ook Death’s Door, Hitman Trilogy, Pupperazzi, Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Deluxe Edition en Windjammers 2 naar de service. Als laatste kunnen Xbox Game Pass abonnees vanaf 27 januari gaan drummen in Taiko no Tatsujin: The Drum Master.

onbekend

De Xbox Game Pass is nu beschikbaar voor de pc, Xbox consoles en smartphones.

BRON Xbox

Over auteur JolienMauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?