Trailer: Death's Door naar PlayStation en Switch

Geplaatst: 28 oktober 2021 09:58

Goed nieuws voor indie-fans die geen pc of Xbox hebben. De indie-hit Death's Door komt namelijk naar de PlayStation en de Nintendo Switch.

Tijdens Sony's State of Play-presentatie kwam ook de indiegame Death's Door voorbij. Death's Door is een dungeon crawler en actie-avonturengame waarin je de rol aanneemt van een kraai die de zielen van dode mensen mee moet nemen. In Bram's review van Death's Door is hij er erg enthousiast over. Meer mensen schijnen deze mening te delen, want tijdens State of Play werd onthuld dat de game, die oorspronkelijk op de pc en de Xbox uitkwam, ook naar de PlayStation en de Nintendo Switch komt. De game verschijnt in november en als je 'm nu vooruitbestelt, krijg je Titan Souls van dezelfde ontwikkelaar er ook bij.

Death's Door verschijnt 23 november op de PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Sony
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death's Door

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juli 2021

Ontwikkelaar

Acid Nerve

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord