Downloadnieuws: Deze Skybound Games komen naar Xbox Game Pass

Geplaatst:

De Xbox Game Pass selectie wordt uitgebreid met een aantal games van Skybound Games. Tijdens de ID@Xbox kregen we te zien welke titels dit zijn.

De bekendste game is het laatste deel van de populaire The Walking Dead: The Telltale Series. In The Walking Dead - The Final Season komt het verhaal van Clementine ten einde en bepalen je keuzes hoe het verhaal loopt. Pak je zakdoekjes maar alvast, want deze games staan niet bekend om hun vrolijkheid. De tweede game die naar Game Pass komt, werd eerder op de avond al aangekondigd. In Homestead Arcania moet je het land bevrijden van de Miasma en tuinieren, zodat je met de planten je magische krachten kunt gebruiken. Daarnaast kun je binnenkort aan de slag met Rainbow Billy en The Big Con.

Wanneer The Walking Dead- The Final Season, Rainbow Billy en The Big Con naar Game Pass komen is nog niet bekend. Homestead Arcania komt op dag een naar de Game Pass, maar heeft nog geen releasedatum ontvangen.

Bron: ID@Xbox

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

Series

The Walking Dead

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 augustus 2018

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord