The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

  • Ontwikkelaar Telltale Games
  • Eerste releasedatum 14 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score -

Trailer derde episode van Telltale's The Walking Dead: The Final Season uitgebracht

Skybound Games heeft een trailer voor de derde episode van Telltale's The Walking Dead: The Final Season uitgebracht. De derde episode van het laatste seizoen, Broken Toys, vervolgt Clementine’s overlevingstocht.

Clementine heeft al veel meegemaakt en hoopt een plaats te vinden waar ze zich veilig en thuis kan voelen. In de derde episode vindt ze een afgelegen schoolgebouw waar ze deze droom misschien wel kan verwezenlijken. Maar om haar nieuwe thuis te beschermen, moet ze ook dingen opofferen. Natuurlijk zijn in dit deel de keuzes die je maakt weer een belangrijk onderdeel van het verhaal. Zeker nu de overlevingstocht op zijn einde loopt. Bekijk de trailer hier.

De derde episode van The Walking Dead: The Telltale Series – The Final Season komt op 15 januari naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?