The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

  • Ontwikkelaar Telltale Games
  • Eerste releasedatum 14 augustus 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score -

The Walking Dead’s Final Episode is bevestigd voor eind maart

The Walking Dead’s Final Episode: Take us Back is voor eind maart bevestigd. Vorige maand was het gerucht al in de lucht en nu heeft Skybound Games het officieel gemaakt.

Het einde van Clementines bloedige avontuur is eindelijk in zicht. Take us Back komt op 26 maart naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc. Daarnaast heeft Skybound Games ook bekendgemaakt dat de fysieke editie van The Walking Dead: The Final Season verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. Nog even geduld en we weten wat het resultaat is van al onze genomen beslissingen.

De eerste drie episode van The Walking Dead: The Final Season zijn verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?