Star Wars Jedi: Fallen Order

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus-games van januari

Ook in het nieuwjaar kunnen PlayStation-gamers aan de slag met een aantal nieuwe titels via PlayStation Plus. In de maand januari staan er drie grote games op de planning.

De grootste game is natuurlijk Star Wars Jedi: Fallen Order. Naast EA Play, Game Pass en flinke kortingen via Steam is de game straks gratis op te pakken via PlayStation Plus. Dit is niet gek natuurlijk, want over een paar maanden is het vervolg hier: Star Wars Jedi: Survivor. Zowel de PlayStation 4- als de PlayStation 5-versie wordt beschikbaar gemaakt. Meer zin in een multiplayergame? Dan kun je aan de slag met Fallout 76. Voor de indieliefhebber staat Axiom Verge 2 op het menu.

Check hier de PlayStation Plus-games van december. Je hebt nog een paar dagen om deze titels te claimen!

Zijn het games die jouw interesse prikkelen? Laat het ons weten!

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?