Gerucht: Star Wars Jedi: Fallen Order 2 voor E3 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 25 januari 2022 15:57

Star Wars Jedi: Fallen Order werd goed ontvangen en het is dan ook goed denkbaar dat er snel een sequel aangekondigd wordt. Volgens een bekende speurneus gebeurt dat al voordat de E3 2022 begint.

Een tweede deel van Star Wars: Jedi Fallen Order lijkt slechts een kwestie van tijd. Het eerste deel verscheen in 2019 en werd goed ontvangen. Onze Rudy gaf Star Wars Jedi: Fallen Order in zijn review zelfs bijna de volle score. Jeff Grubb van VentureBeat heeft zo zijn vermoedens over wanneer we iets kunnen verwachten over een aankondiging. Volgens hem wordt Star Wars Jedi: Fallen Order 2 nog voor de E3 2022 aangekondigd en kunnen we de game met een beetje mazzel nog eind van dit jaar spelen. Al houdt hij nog wel een slag om de arm door te stellen dat de game ook zomaar pas in 2023 uit zou kunnen komen. Grubb zei dit in een nieuwe aflevering van GrubbSnax welke te zien is op GiantBomb. Het is op zich niet zo'n gekke gedachte. De E3 vindt plaats in juni van dit jaar. Eind mei staat het jaarlijkse Star Wars Celebration evenement op de planning. Een prima plek om een game als Star Wars Jedi: Fallen Order 2 aan te kondigen.

Star Wars Jedi: Fallen Order 2 is nog niet onthuld, maar lijkt dus voor de E3 2022 onthuld te worden en eind 2022 beschikbaar te zijn.

Bron: GrubbSnax
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Fallen Order

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord