Trailer: Star Wars Jedi: Survivor gameplay onthuld tijdens TGA

Geplaatst:

Cal Kestis keert terug in Star Wars Jedi: Survivor. Vandaag hebben we tijdens The Game Awards mogen smullen van een nieuwe gameplay-trailer.

Cal Kestis is geen simpele Padawan meer. No sir, hij is een echte Jedi Knight en dat is te zien aan zijn vaardigheden. The Empire is echter ook een stuk sterker geworden. Cal moet het opnemen tegen Droids, Bounty Hunters en andere sterke tegenstanders. Gelukkig heeft hij nieuwe Force-krachten en lightsaber-vechtsstijlen die hij kan combineren voor optimale combo's. Het avontuur brengt spelers naar nieuwe planeten, maar ook bekend locaties komen we tegen in Star Wars Jedi: Survivor. Het vervolg speelt zich af vijf jaar na de gebeurtenissen in Fallen Order. Het mysterieuze personage die we zagen in de teaser keert terug, maar we weten nog steeds niet al te veel van hem.

De releasedatum van Star Wars Jedi: Survivor was gelekt. De geruchten dat Star Wars Jedi: Survivor in vroeg 2023 zou lanceren bleken waar te zijn.

Star Wars Jedi: Survivor is beschikbaar vanaf 16 maart voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 april 2023

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord