Trailer: Cal Kestis keert terug in Star Wars Jedi: Survivor

Geplaatst: 28 mei 2022 01:00

De geruchten van een vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order zoemden al even door de wandelgangen. Nu heeft Electronic Arts officieel bekendgemaakt dat het vervolg Star Wars Jedi: Survivor daadwerkelijk komt.

Een nieuwe trailer onthult direct dat we ook in het vervolg te maken krijgen met de Jedi Cal Kestis. Vijf jaar na zijn belevenissen in Star Wars Jedi: Fallen Order beleeft hij een nieuw avontuur. Zijn maatje BD-1 is ook dit keer weer van de partij. De ideeën voor dit vervolg waren al concreet voordat Star Wars Jedi: Fallen Order überhaupt in de schappen lag, zo vertelt game director Stig Asmussen. Survivor belooft weer nieuwe interessante personages te introduceren. Ontwikkelaar Respawn Entertainment werkt voor dit vervolg nauw samen met Lucasfilm Games om wederom een uniek verhaal te brengen dat past binnen het universum van Star Wars.

Het wachten op het vervolg van de Fallen Order laat nog even op zich wachten. Star Wars Jedi: Survivor ziet een release in 2023 tegemoet op de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Benieuwd naar het eerste deel? Check dan onze review van Star Wars Jedi: Fallen Order.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 april 2023

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord