Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Star Wars Jedi: Survivor

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 april 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Cal Kestis keert terug in Star Wars Jedi: Survivor

De geruchten van een vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order zoemden al even door de wandelgangen. Nu heeft Electronic Arts officieel bekendgemaakt dat het vervolg Star Wars Jedi: Survivor daadwerkelijk komt.

Een nieuwe trailer onthult direct dat we ook in het vervolg te maken krijgen met de Jedi Cal Kestis. Vijf jaar na zijn belevenissen in Star Wars Jedi: Fallen Order beleeft hij een nieuw avontuur. Zijn maatje BD-1 is ook dit keer weer van de partij. De ideeën voor dit vervolg waren al concreet voordat Star Wars Jedi: Fallen Order überhaupt in de schappen lag, zo vertelt game director Stig Asmussen. Survivor belooft weer nieuwe interessante personages te introduceren. Ontwikkelaar Respawn Entertainment werkt voor dit vervolg nauw samen met Lucasfilm Games om wederom een uniek verhaal te brengen dat past binnen het universum van Star Wars.

Het wachten op het vervolg van de Fallen Order laat nog even op zich wachten. Star Wars Jedi: Survivor ziet een release in 2023 tegemoet op de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Benieuwd naar het eerste deel? Check dan onze review van Star Wars Jedi: Fallen Order.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?