Respawn werkt aan het laatste hoofdstuk van Star Wars Jedi-reeks

-

Volgens uitgever Electronic Arts werkt ontwikkelaar Respawn Entertainment hard aan het laatste hoofdstuk van de Star Wars Jedi-gamereeks. Dit werd aangekondigd tijdens een presentatie voor de investeerders van het bedrijf.

Laura Miele, president van EA Entertainment en Technology, maakte het nieuws wereldkundig. Ze begint haar verhaal door te vertellen dat EA de best verkochte en hoogst gewaardeerde Star Wars-games op de markt heeft uitgebracht. Mag in principe ook wel, aangezien je het van 2013 tot begin 2021 alleen heb mogen doen. Afijn, uiteraard wordt het bruggetje gemaakt naar de Star Wars Jedi-games van Respawn, bestaande uit Star Wars Jedi: Survivor en Star Wars Jedi: Fallen Order. De twee games hebben samen meer dan veertig miljoen spelers bereikt, claimt EA. Ze geven verder aan dat Respawn hard aan het werk is om de trilogie tot een conclusie te laten komen. Ja, een trilogie, want het derde deel dient als een afsluiter. Het verhaal van Cal Kestis komt zo tot een einde. Op een officiële onthulling hoeven we echter niet te rekenen; dat kan zomaar nog een paar jaar duren.

Overigens was het gisteren een bijzondere dag voor Respawn en EA. Ze brengen namelijk Star Wars Jedi: Survivor naar de PS4 en Xbox One.

Star Wars Jedi Survivor

Wat hoop jij te zien van het laatste hoofdstuk? Laat het ons weten!

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Ontwikkelaar:

Respawn Entertainment

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

28 april 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord